07.03.16

Werkzaamheden op gerechtsgebouw terrein

Graag informeren wij u over de werkzaamheden welke op korte termijn gaan plaatsvinden op het nieuwe gerechtsgebouw terrein in het Stationskwartier door InBalans.

Welke werkzaamheden worden verricht?

Voorbereidende werkzaamheden:
• Inmiddels is InBalans gestart met het aanleggen van een bouwput. In plaats van damwanden (zoals eerder gecommuniceerd) plaatst InBalans zogenaamde ‘soil mix wanden'. Het voordeel hiervan is dat dit een volledig trillingvrij en geluidsarm systeem is.

Gebouw werkzaamheden:
• Vanaf 7 maart start InBalans met de funderingswerkzaamheden middels het boren van funderingspalen. Hiervoor worden drie boorstellingen op het bouwterrein gebruikt. Deze werkzaamheden gebeuren eveneens helemaal trillingvrij.

Omgeving

De verwachting is dat de omgeving weinig hinder van deze werkzaamheden zal ondervinden. Alle activiteiten vinden plaats op de bouwplaats. De verkeersdrukte van het bouwverkeer zal in deze periode echter toenemen.

Werktijden

De werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. Incidenteel zal er ook op zaterdag tussen 07.00 en 19.00 uur gewerkt worden.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de omliggende woningen en bedrijven verandert niet door de werkzaamheden. De route van en naar de bouwplaats loopt via de Belcrumweg.

Contact

Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit project, neem contact op met de gemeente via www.viabreda.nl, twitter @breda, of bel naar 14076.
  • Contact

  • GGB inBalans DBMO B.V.
    Stationslaan 2 - 4815 GW Breda
    E-mail: info@bredainbalans.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.