25.01.16

Werkzaamheden op bouwterrein gerechtsgebouw en Kievitstraat

Graag informeren wij u over de werkzaamheden die InBalans gaat uitvoeren op het bouwterrein van het nieuwe gerechtsgebouw in het Stationskwartier en in de Kievitstraat.

Welke werkzaamheden worden verricht?

Voor het uitvoeren van grondwatermetingen en het monitoren van het grondwater (hoeveelheid en kwaliteit) worden peilbuizen geplaatst op het bouwterrein en in de Kievitstraat. In deze peilbuizen kunnen grondwaterstandsmetingen en grondwaterbemonsteringen worden uitgevoerd. Uit vooronderzoek is gebleken dat het grondwater niet verder wordt onttrokken dan de grens van het bouwterrein van het gerechtsgebouw. De peilbuis in de Kievitstraat dient alleen ter controle om aan te tonen dat er geen grondwaterstandverlaging plaats vindt. De werkzaamheden vinden plaats op woensdag 27 januari en donderdag 28 januari.

Omgeving

De verwachting is dat omwonenden geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Ook hebben deze werkzaamheden geen invloed op het verkeer.

Werktijden

De werkzaamheden vinden overdag plaats.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de omliggende woningen en bedrijven verandert niet door de werkzaamheden. De route van en naar de bouwplaats loopt via de Belcrumweg.

Contact

Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit project, neem contact op met de gemeente via www.viabreda.nl, twitter @breda, of bel naar 14076.
  • Contact

  • GGB inBalans DBMO B.V.
    Stationslaan 2 - 4815 GW Breda
    E-mail: info@bredainbalans.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.