05.10.16

Vlinderwerkzaamheden vrijdag 7 oktober

De betonvloeren  worden gestort in grote oppervlakten en moeten aansluitend worden ‘gevlinderd’. Dit moet gebeuren voordat het beton  is uitgehard. Het schuren en afwerken gebeurt in een vlinderachtig patroon vandaar de term ‘vlinderen’. Deze werkzaamheden vinden plaats in de periode van eind september t/m december en nemen maximaal 12 dagen in beslag. De tweede vlinderdag vindt plaats op vrijdag 7 oktober, overige dagen worden tijdig op deze site gecommuniceerd.

Omgeving

Wij verwachten dat omwonenden minimale hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Deze werkzaamheden hebben geen invloed op de doorstroming van het verkeer.

Werktijden

Om de overlast tot een minimum te beperken voert InBalans de werkzaamheden overdag uit. Mogelijk gaan de vlinder werkzaamheden door na 19.00 uur en incidenteel in de nacht.

  • Contact

  • GGB inBalans DBMO B.V.
    Stationslaan 2 - 4815 GW Breda
    E-mail: info@bredainbalans.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.