04.04.17

Tijdelijk parkeerterrein op Coulissen West terrein naast bouwterrein gerechtsgebouw

Graag informeren wij u over de werkzaamheden die InBalans uitvoert op het terrein naast het bouwterrein van het nieuwe gerechtsgebouw in het Stationskwartier (Coulissen West).

Wat gaat er gebeuren

InBalans gaat starten met de aanleg van de parkeergarage van het nieuwe gerechtsgebouw. Daardoor vervalt de huidige parkeerplaats op het bouwterrein. Om eventuele parkeeroverlast in
Belcrum zoveel mogelijk te beperken, maakt InBalans op het terrein van Coulissen West een tijdelijke parkeerplaats voor haar medewerkers.

Werktijden

De werkzaamheden worden van 3 april tot en met 7 april uitgevoerd en vinden overdag plaats. Vanaf 10 april wordt het terrein in gebruik genomen door de medewerkers van InBalans.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de omliggende woningen en bedrijven verandert niet door de werkzaamheden.

Wat betekent dit voor u

Wij verwachten dat omwonenden geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. De werkzaamheden hebben geen invloed op de doorstroming van het verkeer.

Contact

Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit project, dan kunt u contact opnemen met de gemeente via www.viabreda.nl, twitter @breda, of bel naar 14076.

  • Contact

  • GGB inBalans DBMO B.V.
    Stationslaan 2 - 4815 GW Breda
    E-mail: info@bredainbalans.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.