17.01.18

Laatste fase bouw gerechtsgebouw

Graag informeren wij u over de werkzaamheden die InBalans uitvoert op het terrein naast het bouwterrein van het nieuwe gerechtsgebouw in het Stationskwartier.

Laatste bouwfase

InBalans is gestart met de voorbereidingen van de aanleg van het voorplein. Daarnaast wordt op dit moment de techniek getest binnenin het gebouw. Vandaar dat er nu veel verlichting aan is in het pand. Er komt een geavanceerd systeem in het gebouw. Dit houdt in dat de verlichting aangaat als iemand de ruimte betreedt en weer uitgaat als iemand de ruimte verlaat. In de komende periode wordt de verlichting zo ingesteld dat op de begane grond en de eerste twee verdiepingen het licht brandt tussen 06:00 uur – 19:00 uur, daarna gaat het uit. De verdiepingen 3 t/m 14 blijven ‘s nachts voor 20% verlicht.

Koffie uurtje

U bent hierbij van harte uitgenodigd voor het ‘koffie uurtje’ dat InBalans op maandag 22 januari 2018 vanaf 16:00 – 17:00 uur organiseert op het bouwterrein van het nieuwe gerechtsgebouw. U kunt dan kennismaken met de nieuwe bewoners van het gerechtsgebouw: de rechtbank, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming stellen zich graag aan u voor en vertellen u over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast vertelt de architect u meer over de architectuur van het gerechtsgebouw.

Aanmelden koffie uurtje

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@bredainbalans.nl. InBalans verwelkomt u op deze dag graag op de benedenverdieping van de bouwkeet op het bouwterrein aan de Stationslaan. Graag eerst melden bij de portier.

  • Contact

  • GGB inBalans DBMO B.V.
    Stationslaan 2 - 4815 GW Breda
    E-mail: info@bredainbalans.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.