25.09.17

InBalans 'koffie uurtje'

U bent hierbij van harte uitgenodigd voor het ‘koffie uurtje’ dat InBalans op maandag 20 november 2017 en 22 januari 2018 tussen 16.00 – 17.00 uur organiseert op het bouwterrein van het nieuwe gerechtsgebouw in het Stationskwartier.

Het ‘koffie uurtje’

Wilt u meer weten over de bouw en de realisatie van het gerechtsgebouw Breda of bent u benieuwd naar uw nieuwe buren? Kom dan naar het koffie uurtje van InBalans.

Thema’s ‘koffie uurtje’

  • Maandag 20 november 2017 maakt u kennis met de nieuwe bewoners van het gerechtsgebouw. De rechtbank, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming stellen zich graag aan u voor en vertellen u over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zal Arjon Aalbers (Facilicom) u meer vertellen over de faciliteiten binnenin het gerechtsgebouw.
  • Maandag 22 januari 2018 maakt u kennis met de nieuwe bewoners van het gerechtsgebouw. De rechtbank, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming stellen zich graag aan u voor en vertellen u over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zal architect Remco Bruggink (Hootsmans architectuurbureau)u meer vertellen over de architectuur van het gerechtsgebouw.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@bredainbalans.nl, geef hierbij aan welke datum u wilt komen. InBalans verwelkomt u op deze dag graag op de benedenverdieping van de bouwkeet op het bouwterrein aan de Stationslaan. Graag eerst melden bij de portier.

  • Contact

  • GGB inBalans DBMO B.V.
    Stationslaan 2 - 4815 GW Breda
    E-mail: info@bredainbalans.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.