11.12.15

Bodemscan werkzaamheden

Graag informeren wij u over de bodemscan werkzaamheden welke gaan plaatsvinden op het nieuwe gerechtsgebouw terrein in het Stationskwartier door InBalans.

Welke werkzaamheden worden verricht?

Vanaf maandag 14 december tot en met vrijdag 18 december worden er bodemscan werkzaamheden verricht op het terrein van het gerechtsgebouw op de hoek Belcrumweg/Stationslaan.

Omgevingshinder

Wij verwachten dat omwonenden geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Ook hebben deze werkzaamheden geen invloed op het verkeer, er wordt alleen op het terrein gewerkt.

Werktijden

De werkzaamheden vinden overdag plaats.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de omliggende woningen en bedrijven verandert niet door de werkzaamheden. De route van en naar de bouwplaats loopt via de Belcrumweg.

Contact

Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit project, neem contact op met de gemeente via www.viabreda.nl, twitter @breda, of bel naar 14076.
  • Contact

  • GGB inBalans DBMO B.V.
    Stationslaan 2 - 4815 GW Breda
    E-mail: info@bredainbalans.nl

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.